Η σωστή εγκατάσταση και συντήρηση των κλιματιστικών συσκευών (air conditions) είναι ότι σημαντικότερο για την άριστη απόδοση και λειτουργία τους.

Όχι μόνο γιατί διατηρείτε η εγγύηση της συσκευής ενεργή, αλλά γιατί το κλιματιστικό σας καθαρίζει από τους μύκητες και τα μικρόβια που δημιουργούνται κατά την λειτουργία του (νόσος των λεγεωνάριων-legionella, παγίδευση μικροβίων, σκόνης και μικροσωματιδίων από βακτήρια, οσμές, καπνό ιούς, γύρη κ.α.).

Οι έμπειροι τεχνικοί μας σας διασφαλίζουν την σωστή εγκατάσταση στο κατάλληλο σημείο σύμφωνα με την διαρρύθμιση του χώρου σας και ολοκληρωμένη συντήρηση–service όπως προβλέπεται και από τον κατασκευαστή όπου κερδίζετε:τη διαφύλαξη της υγείας σας από πιθανές ιώσεις – καθαρό εσωτερικό περιβάλλοντη σωστή λειτουργία και απόδοση του μηχανήματοςτην εξάλειψη των μικροβίων και των βακτηριδίωντη μείωση της δαπάνης του ηλεκτρικού ρεύματος εώς και 30%την αποφυγή μελλοντικών προβλημάτωντη μείωση της στάθμης θορύβου

Η σωστή εγκατάσταση και η τακτική συντήρηση ενός κλιματιστικού είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την άριστη απόδοση και λειτουργία του. Συγκεκριμένα η εγκατάσταση κλιματιστικού ενώ μπορεί να φαίνεται ως μια απλή εργασία, η προσπάθεια εγκατάστασης χωρίς σωστή γνώση και εκπαίδευση μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνη. Ακόμη, σε περίπτωση βλάβης στη μονάδα του κλιματιστικού, οι πιθανότητες για οποιαδήποτε εγγύηση που έχετε να καλύψει την ζημιά είναι χαμηλές.