ΠΡΟΪΟΝΤΑ

αντλίες θερμότητας

αντλίες θερμότητας

Στην KLIMAT γνωρίζουμε καλά την αξία της εξοικονόμησης ενεργείας στον χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε και γι’ αυτό πάντα προσπαθούμε να σας προτείνουμε τις καταλληλότερες λύσεις για τον χώρο σας.

Η αντλία θερμότητας είναι ένας καινοτόμος τρόπος να καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού και της επιχείρησης σας για θέρμανση και ψύξη, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου. Σε σχέση με τους κλασικούς τρόπους θέρμανσης όπως το τζάκι σας για τα σπίτια, το κλιματιστικό σας μηχάνημα, ο λέβητας πετρελαίου ή φυσικού αερίου, η αντλία θερμότητας έχει αποδεδειγμένα πιο χαμηλό λειτουργικό κόστος λόγου χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Αυτό γίνεται με την εξαγωγή θερμότητας από τον εξωτερικό αέρα, μετατρέποντας τη θέρμανση του σπιτιού σας σε ενεργειακά αποδοτική διαδικασία. Ακόμη, με την εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία της μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Λόγο της χαμηλής κατανάλωσης ενεργείας, οι αντλίες θερμότητας είναι συχνά μέρος προγραμμάτων ‘’Εξοικονομώ – Αυτονομώ’’ που βγαίνουν από το κράτος για ιδιώτες και επιχειρήσεις επιδοτώντας μέρος της δαπάνης της. Αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο εγκατάστασης μιας αντλίας θερμότητας διότι σας βοηθάει να γίνει πιο σύντομα η απόσβεση του κόστου της.

Στην KLIMAT συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής Αντλιών Θερμότητας όπως MIDEA, DAIKIN, LG κλπ. για να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να κάνουμε τον χώρο σας
καλύτερο για Εσάς!

αντλίες θερμότητας

Midea M -Therma Μονοφασική Monoblock MHC- V10W/D2N8-B